
AOC voor rode wijn, een beetje rosé en sinds 2003 ook witte wijn uit het Banyulsgebied (Zuid-Frankrijk). De rode wijnen zijn warm, kruidig, en krachtig met aroma's van zeer rijp rood fruit. Druivensoorten Grenache, Syrah en Mourvèdre. Verplichte vatlagering van minstens 9 maanden. De witte worden gemaakt van Grenache Gris, Grenache Blanc, Macabeu...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

AOC voor rode wijn, een beetje rosé en sinds 2003 ook witte wijn uit het Banyulsgebied (Zuid-Frankrijk). De rode wijnen zijn warm, kruidig, en krachtig met aroma's van zeer rijp rood fruit. Druivensoorten Grenache, Syrah en Mourvèdre. Verplichte vatlagering van minstens 9 maanden. De witte worden gemaakt van Grenache Gris, Grenache Blanc, Macabeu...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10942
Geen exacte overeenkomst gevonden.